Els Amics De Les Arts presenten 'Els dies més dolços' al Festival Ítaca

Corçà

Data: 21/06/2020

INTERVENEN: Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló, Els Amics de Les Arts

Els Amics de les Arts han presentat 'Els dies més dolços' al Festival ÍTACA, una proposta inèdita del trio format per Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló. Davant la impossibilitat d'activar el llançament del seu nou disc i a causa de la cancel·lació i ajornament de pràcticament tots els concerts de la seva nova gira de presentació, la banda ha tornat en format acústic amb un espectacle únic que recorda els seus inicis.

El concert al camp de futbol de Corçà va ser el primer que realitzaven els músics després d'un any de pausa, regalant al públic un viatge per les seves cançons més estimades, aquelles que feia anys que no cantaven dalt dels escenaris, com 'Els Ocells', 'L'arquitecte' o 'Per mars i muntanyes', tot i que també també van avançar temes del seu nou treball.

El trio va comptar amb dues col·laboracions especials al llarg de la nit. La violoncel·lista Maria de Palol i la ballarina Idu Massa.

Per petició popular van acabar oferint 4 cançons extres: 'L'Home que treballa fent de gos', 'Jean-Luc' i '4-3-3', del seu primer disc, i el seu últim single 'Et Vaig dir', que encara no havien tocat mai dalt d'un escenari ni davant del públic.

Tot plegat va ser una nit en què l'alegria per tornar a gaudir de la bona música i de poder tornar-la a oferir es palpava a l'aire.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura