Neix el nou IDÍLIC Festival a Platja d’Aro

Ja queda menys perquè arribi l'IDÍLIC Festival, un esdeveniment musical que se celebrarà per primer cop a Platja d'Aro i espera repetir-se cada any amb més força perquè els amants de la cultura, la música i l'entreteniment, gaudeixin del ventall de possibilitats que ofereix el Baix Empordà.

Aquest estiu Platja d’Aro podrà gaudir del IDÍLIC Festival, una nova aposta que ha triat el cor de la Costa Brava com a lloc predilecte per a tocar música en viu i a l'aire lliure amb estils com el pop, l'indie o l'electrònica.

Així, amb l'objectiu d'acabar convertint-se en una tradició, aquest nou festival emplaçat entre el sol i les cales, concretament a l'Espai Masia Bas, oferirà un gran repertori de ritmes i sons que tocaràn 13 artistes del panorama musical nacional i internacional.

Els potents músics i cantants escollits  que tocaran el divendres 28 i el dissabte 29 de juliol, han estat  Melendi, Nena Daconte, Maldita Nerea, Zzoilo, Danny Ocean, Marlena, Leo Rizzi, Dani Fernández, La la la love you, Marlon, Pole, La casa Azul i  Pol Granch.

Per altra banda, tenint en compte que es tracta d'una emplaçament de 30.000 m2 amb una capacitat de 12.000 persones al dia, l'organització també ha pensat en com gestionar-ho de la manera més sostenible possible, com per exemple utilitzar generadors de baix consum per dur a terme un pla d'estalvi energètic.

Un altre acció acordada ha estat la prohibició de lliurar envasos d'un sol ús per part dels gastro busos i furgonetes d'alimentació ambulants, que ofereixen diferents tipus de menjar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura