Aquest any no hi haurà Carroussel Costa Brava ni Festes de Primavera a Palafrugell

Palafrugell

Data: 30/03/2020

Queden anul·lades les 58es Festes de Primavera de Palafrugell com a conseqüècia de la crisi del coronavirus. Per primer cop en tota la història d'aquesta celebració enguany no hi haurà Carroussel Costa Brava

Tant l'Ajuntament, com el comitè organitzador i les colles carrossairess i de comparses  han consensuat la suspensió de les conegudes com a "carrosses de Palafrugell" per diversos motius que feien impossibles unes festes de mínims. 

L'Associació de Colles ha explicat a TV Costa Brava que les úniques dates possibles haurien caigut cap al setembre o l'octubre, però això hauria implicat construir les carrosses i assajar els balls durant l'estiu, una època en la que gran part de la població treballa més que mai en el sector turístic. A més a més, la majoria de creacions no inèdites de colles forànies no s'haguessin presentat a la cita. Tot hauria ocasionat, consideren, que el Carroussel fes una passa enrere respecte els últims anys. 

Ara emplacen l'Ajuntament a destinar els recursos pertinents de les festes a combatre els danys de la crisi del virus i a treballar en una edició del 2021 més potent que cap altra. 

Originalment, el Carroussel Costa Brava hauria tingut lloc d'aquí a dos mesos justos, el diumenge 31 de maig. Seria la 58ª edició de forma ininterrompuda des de l'any 1963. Ni la censura, ni el mal temps primaveral, ni tan sols un sonat accident mortal durant la celebració d'un dels actes de les Festes de Primavera del 1998 havien fet mai que no es desfilés pels carrers de Palafrugell. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura