Les festes populars, una de les opcions de celebrar el Cap d'Any

Baix Empordà

Data: 29/12/2017

El Baix Empordà es prepara per despedir el 2017 i donar la benvinguda al 2018 de la millor manera. Tot i que d'opcions n'hi ha moltes a tota la comarca, les que poden agrupar un major nombre de persones són les tres festes que s'han organitzat a Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Sant Antoni de Calonge.

Celebrar el darrer dia de l'any i les primeres hores del primer en companyia i fer-ho al ritme de la música són les propostes que més porten. A Palafrugell per primera vegada es celebraran les campanades en un espai públic. Les 12 campanades aniran seguides per un concert a l'aire lliure que permetrà continuar la festa en el mateix lloc. 

Tot això al mateix temps que vuit locals d'oci nocturn de la població obriran portes fins entrada la matinada amb la possibilitat de fer servir un mini bus gratuït pel despaçament. Una proposta que es va iniciar l'any passat i que davant la bona acollida s'ha decidit repetir.

Tot plegat acabarà, per qui ho vulgui, al far de Sant Sebastià on es dona la benvinguda al pirmer sol, tot amenitzat amb sardanes i xocolata i melindros per omplir l'estòmac.

A Sant Feliu de Guíxols, des de fa dies el Guíxols Arena té instal·lada una carpa de grans dimensions que servirà per celebrar l'entrada al nou any de la mà de Ràdio Flaixbac. Carles Pérez, Dídac Tomàs i Andreu Presas posaran el ritme a la festa ganxona amb el Va Parir Tour durant quatre hores.

I a Sant Antoni de Calonge l'Orquestra Diversiones ha organitzat una gran nit de gala. Amb les entrades pràcticament esgotades centenars de persones gaudiran d'una nit carregada de música i grans moments que de ben segur faran que ningú pari de cantar i ballar durant tota la nit. Una nit en la que l'Orquestra Diversiones demana que es vagi d'etiqueta per celebrar l'entrada al nou any ben mudats per amb moltes ganes de no parar de fer el boig fins altes hores de la matinada.

Tot plegat s'acompanya per multitud de festes privades en restaurants i locals d'oci nocturn que serveixen per entrar amb bon peu a l'any que s'acabarà d'estrenar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura