Obre la llibreria "Nollegiu Mediterrània" a Palafrugell

Palafrugell

Data: 09/04/2023

La llibreria Nollegiu Mediterrània ha obert les portes oficialment aquest diumenge. Amb la seva obertura, torna a haver-hi una llibreria a Palafrugell després del tancament del Vitel·la Espai Fòrum. Els ciutadans han omplert la nova llibreria el dia de la seva inauguració, demostrant el paper fonamental que juguen els llibres i la lectura en el nostre dia a dia.

Palafrugell torna a tenir una llibreria. La "Nollegiu Mediterrània" ha celebrat la inauguració amb un degoteig constant de veïns i veïnes que s'han passejat entre els llibres del nou establiment. Aquesta és la primera llibreria "Nollegiu" que obre fora la ciutat de Barcelona i estan molt satisfets de la seva primera setmana a Palafrugell.

Com diu en el seu rètol, la llibreria és un espai per a criatures entre 0 a 1.000 anys. L'establiment no només vol ser una botiga on comprar llibres, sinó que volen que el visitant s'hi pugui quedar a llegir. És per això que han tirat endavant el que ells anomenen un emprovador de llibres.

En Xavier també ressalta el paper de la lectura com a reforç del teixit social i cultural dels pobles. És per això que la nova llibreria manté la referència a la Mediterrània, per mantenir el record de l'antic Mediterrània-Espai Fòrum.

Amb la "Nollegiu Mediterrània", els llibres tornaran a ser presents a Palafrugell tots els dies de l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura