Milers d'espectadors al 'Divertardeo' de l'Orquestra Di-versiones

Després de reptes com la Diverclandestina, la Diverbeach, o Diverland, l'Orquestra Di-Versiones supera un nou desafiament. Aquest dissabte van arribar a milers de cases d'arreu amb el 'Divertardeo', un concert telemàtic que Televisió Costa Brava va oferir en directe per TDT. També es va poder seguir des dels canals de Banyoles TV, Empordà TV i el 9TV, a les webs culturaendirecte.com i tvcostabrava.com i a les xarxes socials del grup.

La festa, només per les xarxes socials, ja va superar els trenta mil espectadors. Persones d'arreu del territori català que anaven apareixent en pantalla a través d'un enllaç de zoom amb pancartes, cartells i molts ''looks'' a l'estil de Di-Versiones. 

No hi va faltar la gresca, les plomes, les disfresses ni els balls, però tampoc la solidaritat. Amb el sistema de taquilla inversa els seguidors del concert van fer donacions, que part d'aquestes aniran destinades a la campanya de mecenatge que ha iniciat SSIBE per reestructurar espais de l'Hospital de Palamós i del Centre Palamós Gent Gran. 

Al concert, que va tenir una durada de més d'hora i mitja, van sonar mítics hits que sempre acompanyen a l'Orquestra Di-versiones, com un Millón de Amigos, Mi Gran Noche, Melancolía o Ritmo de la Noche, però també les versions que han creat durant el confinament, com 'La felicità', 'Cuando cuando' o 'No tornaré a casa'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura