Anna Frank protagonitza el Cicle de Lectura a la Fresca de Santa Cristina

Anna Frank protagonitza el Cicle de Lectura a la Fresca de Santa Cristina
Santa Cristina d'Aro

Data: 05/07/2018

Anna Frank protagonitzarà la sisena edició del Cicle de Lectura a la Fresca de la Biblioteca Municipal de Santa Cristina d'Aro. Un cicle que es fa cada any abans de la Festa Major i el Festival de Música i que té representació teatral i música a més d'una presentació literària i una exposició fotogràfica.

L’espectacle teatral i musical és 'La casa del darrere', basat en El diari d’Anna Frank, de la companyia La Immortal. La representació ens situa en temps de guerra, però també en temps de supervivència, d’ajuda mútua, de descobriment, de valors.

Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc intèrprets molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors són els protagonistes i ens porten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d’aquí.

El 18 de juliol hi haurà Els vermuts de l’ase, que és un monòleg delirant del poeta Josep Pedrals sobre el clàssic de l’escriptor medieval mallorquí Anselm Turmeda 'Disputa de l’Ase'.

Durant el monòleg, els assistents podran degustar un vermut. En acabar, s’inaugurarà l’exposició de fotografies del concurs sobre burros, rucs i ases que ha convocat la mateixa biblioteca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura