Presenten la programació del primer semetre a l'Espai Ter

L'auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí programa teatre amb majúscula per aquest primer semestre d'any. Des de Torroella segueixen apostant per oferir activitat teatral amb obres referents del panorama cultural català. Entre les obres que es programen hi ha 'El preu' d'Arthur Miller amb Pere Arquillué, Ramón Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom; 'Escape Room' de Joel Joan i Hèctor Claramunt però també obres que han triomfat a Madrid com 'Muerte en el Nilo' d'Agatha Christie amb Pablo Puyol, Adriana Torrebejano, Cisco Lara i Ana Rujas entre d'altres actors espanyols. També s'ha programat Shirley Valentine amb la interpretació de Mercè Arànega.

Per primera vegada es podrà veure a l'Espai Ter una òpera, serà 'La Traviata' amb música de Verdi.

A nivell musical l'Espai Ter aprofita les relacions amb festivals de referència del territori com el Black Music Festival que porta el concert de J.P. Bimeni & The Black Belts amb Blanquito Zurdito com a teloner. I l'actuació de la Black Music Big Band amb grups locals que el 5 de juliol tancarà la temporada.

També el festival Ítaca Cultura i Acció hi portarà l'espectacle 'Miedo' d'Albert Pla i el Festival de Música de Torroella amb les Joventuts Musicals de Torroella aporta tres propostes molt diferents de música clàssica que obren temporada, la primera el 27 de gener amb el concert d'Ignasi Cambra.

L'Espai Ter es manté fidel a l'orquestra i a la cobla i en aquesta ocasió amb el Cicle de Grans Orquestres passaran per Torroella La Principal de la Bisbal, l'Orquestra Metropol, la Cobla Montgrins i una formació nova i transgressora que demostra que també amb música de cobla es pot anar de farra. Ells són els Biflats que actuaran a Torroella el 13 d'abril.

De nou l'Espai Ter acollirà part de la programació de la FIMAG, la fira internacional de màgia el segon cap de setmana de juny.

L'Espai Ter es consolida com a equipament cultural per la programació escolar. Ja hi ha més de 7mil escolars confirmats que passaran per la desena d'espectacles musicals i d'arts escèniques programats per aquest públic.

Una vegada més es posen facilitats per consumir cultura en forma d'abonaments. Alguns d'ells estan pràcticament exhaurits igual que molts espectacles ja tenen prop del 50% de l'aforament venut. Les entrades es van posar a la venda fa un mes durant la campanya de Nadal.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura