Oques Grasses "ho peta" al Porta Ferrada

Nit màgica al Porta Ferrada de la mà d'Oques grasses. Els d'Osona van connectar des del primer moment amb el públic que va cantar a ple pulmó cadascuna de les lletres del nou disc A tope amb la vida. La gran posada en escena i els efectes especials van portar a una altra dimensió els grans temes de la banda que, acompanyats de la veu del públic, van sonar d'una manera única.

El rètol d'entrades exhaurides feia preveure que el concert dels Oques seria un dels més importants d'aquest Porta Ferrada. El grup de moda de la música catalana va oferir un ampli repertori de registres i improvisacions que dotaven als seus temes d'una personalitat única.

Elefants va donar el tret de sortida a un concert on el grup va repassar les cançons del nou àlbum, a més de tocar grans èxits d'altres treballs. Bye bye, Petar-ho i La gent que estimo van estar acompanyades per In the night, Sta Guai i Passos importants, tres autèntics hits de la banda. Els seus missatges plens de vida, combinats amb els ritmes llatins van aixecar més d'una vegada el públic de la cadira que no va resistir l'impuls de ballar al ritme de la guitarra i la trompeta.

Al concert, tampoc hi va faltar la interacció amb el públic amb coreografies que acabaven convertint-se en una onada gegant per tot el Guíxols Arena, o també fent-los saludar a través de les pantalles de l'escenari.

La connexió entre artistes i assistents es va veure també quan, a ritme de A tope amb la vida, el cel de Sant Feliu de Guíxols es va il·luminar de llanternes acompanyant la veu de Josep Montero.  El to íntim de La gent que estimo, també acompanyat per les llums dels assistents, va tancar un concert innoblidable per tothom amb un missatge: que Sant Feliu i Oques Grasses es tornarien a trobar.

Després dels Oques és el torn d'un altre dels grans noms del festival, Beret, que torna a visitar dos anys després.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura