L'Escola Carrilet de Palafrugell recorda la Narcisa Oliver i Deulofeu

Palafrugell

Data: 31/05/2023

Durant l'acte, es van musicar i recitar diverses peces de la Narcisa. Entre d'elles, el públic va poder gaudir de "Tamariu" o "El Pensament". També es van cantar les havaneres més conegudes a la vila, com per exemple, "El meu avi".

L'Escola Carrilet de Palafrugell va organitzar un acte per recordar la figura de la Narcisa Oliver i Deulofeu. La palafrugellenca, poetessa i activista cultural que dona nom a la plaça cantonera amb l'escola i també al mateix carrer. La Clàudia Soler, directora i organitzadora de l'acte, explica que l'acte s'emmarca dins el projecte col·lectiu "Palafrugell Literària", un projecte que acosta la literatura, la creativitat i la música als i les alumnes del centre, col·laborant amb altres entitats de la vila. En aquest cas de l'acte "Tot Recordant A Narcisa Oliver i Deulofeu", en col·laboració amb el grup d'havaneres Port Bo.

Durant l'acte, la directora Soler va fer públic els seus agraïments a l'APA de l'escola, a l'Ajuntament de Palafrugell i a l'esforç dels i les alumnes de l'escola en treballar amb el repertori literari i musical de la trobada. Així com la col·laboració del grup Port-Bo i a l'acompanyament de l'equip docent.

Per acabar, avancen que el treball de lletres dels i les alumnes de l'escola carrilet no finalitza aquí, ja que enguany han treballat en altres projectes i participat en els Jocs Florals de Catalunya, on han obtingut resultats molt bons que ens detallaran més endavant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura