Activitats complementàries al voltant de l'exposició de Xavier Miserachs

Palafrugell

Data: 09/09/2022

La programació d'activitats complementàries al voltant de l'exposició de Xavier Miserachs ja es coneix i tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre. Uns mesos on es podrà gaudir de l'art, el teatre i l'escriptura. La primera de les activitats esdevindrà aquest dissabte.

Activitats complementàries al voltant de les exposicions de Fotografia Xavier Miserachs de la seva XII edició. Totes les activitats, en les quals aprofundeixen en les temàtiques i en els autors exposats en aquesta edició, són gratuïtes i estan obertes a tothom. 

Per escalfar motors, les activitats comencen aquest dissabte amb la xerrada del fotògraf Santos Montes 'Tornar al Marroc', sobre la seva experiència com a company de viatge de Ferran Freixa al Marroc l'any 1987

Jaume Orpinell, fotògraf especialitzat en arquitectura i paisatge, gran coneixedor de l'arxiu de Català-Roca,  s'encarregarà de parlar de l'autor el proper 24 de setembre en una conferència titulada 'Francesc Català-Roca. Un narrador sense paraules'.

L'obra teatral 'El Mar. Visió d'uns nens que no l'han vist mai', també es representarà. Es tracta d'un projecte multidisciplinari de recuperació de la memòria iniciat el 2010 pel fotògraf Sergi Bernal sobre la figura d'Antoni Benaiges, mestre català que l'any 1934 va arribar a un poblet de Burgos amb un mètode pedagògic innovador però que malauradament va ser assassinat dos anys després i el seu cos enterrat en una fossa encara sense identificar.

Dissabte 17 de setembre la fotògrafa i el periodista Anna Surinyach i Agus Morales parlaran de la seva exposició 'Quan tot s'ensorra' i presentaràn el llibre homònim.

Finalment, la Biennal comptarà amb la projecció del documental 'La capsa vermella. La guerra infinita d'Antoni Campanyà' davant la presència dels directors. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura