La 6a Fira Indilletres: Bona afluència de públic però menys venda de llibres

Aquest cap de setmana passat, s'ha celebrat la 6a edició de la Fira Indilletres a l'espai del Pavelló Firal de la Bisbal, que s'ha complementat novament amb la Biblioteca Lluïsa Duran i el Teatre Mundial. Enguany, tot i la bona afluència de públic rebuda, hi ha hagut menys venda de llibres, a causa, segons ha comentat l'organització, per la pujada d'interessos bancaris i la inflació que ha afectat el sector.

La 6a edició de la fira Indilletres ha clos fent un bon balanç, amb bona afluència de públic però menys venda de llibres.

Segons l'entitat organitzadora, la pujada d'interessos bancaris i la inflació s'ha notat en el sector i, per tant, hauria influït a la baixa la venda de llibres.

Així i tot, l'Indilletres fa molt bon balanç dels actes organitzats, en aquesta sisena edició, consolidant-se com a referent de fira d'editorials independents, acollint un total de 46 editorials independents d'arreu dels Països Catalans, tres llibreries bisbalenques, tres biblioteques i s'ha dedicat una tarda a Jacint Verdaguer que va incloure l'aclamada preestrena en exclusiva a les comarques gironines del documental Canigó 1883 dirigit per Albert Naudín.

La fira de llibres bisbalenca ha tornat a ubicar-se a l'espai del Pavelló Firal de la Bisbal, que s'ha complementat novament amb la Biblioteca Lluïsa Duran i el Teatre Mundial. Enguany s'ha proposat una programació més desacomplexada que mai amb un ampli ventall d'activitats que transcendeixen estrictament la literatura. A més d'acollir una vintena llarga de presentacions de llibres organitzades per algunes de les editorials que participaven en la fira, l'organització ha apostat per propostes d'interès cultural que giraven entorn de la construcció i la història del país i de temes d'actualitat, com ara la creació en el temps de la intel·ligència artificial o un debat sobre els premis literaris en l'ecosistema català.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura