Eugeni Forcano, un dels quatre projectes de la nova programació del Palau Solterra

El Palau Solterra de Torroella de Montgrí ha presentat la programació d'hivern amb quatre nous grans projectes que s'inauguraran aquest dissabte. 

Entre els màxims reclams hi trobem la mostra individual dedicada Eugeni Forcano, un dels fotògrafs més rellevants de la Barcelona dels 60 i 70 al qual se li dediquen tres sèries. La seva vessant més coneguda és la humanista, composada per uan selecció de la fotografia social i documental en blanc i negre que va fer per la revista Destino. 
 
L'altra gran sèrie recull el gir que va fer l’artista a partir dels 80 on allibera la seva creativitat i prioritza la llum en uns treballs amb tocs surrealistes i onírics on el color el fa experimentar. Un Forcano més enllà de Forcano.  
 
El cicle "Diàlegs amb la col·lecció" el protagonitza Josep Maria Compte, que ha escollit a l'artista del fons Miguel Cabezas amb qui l'uneix el fet que com artistes, només mostren el que els interessa. És una mostra feta a partir d'art objectual a partir del qual es construeixen relats. 
 
La nova programació del Palau Solterra acull dos projectes més. L'un és la mostra "Mirada i gest. 35 articles" de Jordi Belver i Daniel Giralt-Miracle que es va inaugurar el mes de juny i que es prorroga i l'altra la proposta d'arquitectura geomètrica i humanitat orgànica de la fotògrafa del fons Anne Roig. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura