Palamós ja té a punt la programació del Carnaval 2022

Palamós

Data: 27/01/2022

INTERVÉ: Núria Botellé Rebull, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palamós

Ganes de disfressar-se, de ballar i de desfilar. El Carnaval de Palamós cada cop és més a prop, una festivitat que les colles tenen marcada al calendari i que esperen amb candeletes. A menys d'un mes perquè comencin tots els actes ja s'ha donat a conèixer la seva programació, que està marcada per les activitats a l'aire lliure.

Començarà el diumenge 20 de febrer amb el Vermut dels Pirats al Passeig del Mar i una taula informativa a càrrec de la colla Els Destronats. A partir d’aquí començaran la resta d’activitats com el Menja’t el carnaval, amb una oferta gastronòmica a diferents bars i tavernes del municipi, una calçotada el dia 23 de febrer o la botifarrada popular el dia 25.

Però evidentment els actes protagonistes del carnaval seran les rues. El mateix 23 de febrer es durà a terme la penjada del Pendó al Balcó de l’Ajuntament i la lectura dels Manaments a càrrec dels Carnestoltes i Reines d’altres anys. La rua infantil serà l’endemà al matí i el 26 serà el torn de les colles. La Grandiosa Rua de Carnaval començarà el seu recorregut a l’avinguda Llibertat i finalitzarà al Museu de la Pesca. Al llarg del recorregut es repartiran més de 2.500 cadires perquè el públic s’hi pugui asseure.

Al ser un dels únics municipis de la Costa Brava Centre que manté el carnaval en les dates originals, el consistori vol estar preparat davant un possible efecte crida de visitants.
 
De moment ja hi ha confirmades unes 25 colles municipals que participaran a la rua. Tot i així, encara n'hi ha d'altres pendents de confirmar. Des del consistori animen a les colles dels municipis dels voltants a que s'inscriguin i formin part d'aquesta edició del Carnaval de Palamós 2022.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura