La fàbrica de creació Brava! obre les seves portes

Aquest passat dissabte es va inaugurar La fàbrica de creació Brava!, a les antigues instal·lacions de la fàbrica de Ceràmiques Puigdemont. Es tracta d'una iniciativa privada d'un equip de gestors culturals amb l'objectiu de descentralitzar la producció artística i cultural del país i esdevenir un referent internacional i un punt de trobada artística i de sinergies creatives.

L'antiga fàbrica de Ceràmiques Puigdemont ha reprès la seva activitat convertida en un espai de creació, el qual s'ha anomenat la Fàbrica de Creació Brava!

Aquest espai, amb més de 1800 m² d'instal·lacions, s'ha creat a partir d'una iniciativa privada d'un equip de gestors culturals amb l'objectiu de descentralitzar la producció artística i cultural del país i esdevenir un referent internacional i un punt de trobada artística i de sinergies creatives.

L'acte inaugural de l'equipament va comptar amb les actuacions d'un ampli ventall de grups de producció artística com La Fura dels Baus, Alzueta Gallery, Eyesberg Studio i B1n0, entre d'altres.

El projecte Brava!, també vol impulsar la reflexió artística sobre la problemàtica mediambiental. En aquesta línia, l'equip d'Eyesberg Studio va presentar la seva proposta a través d'una experiència immersiva amb un projector Full-Dome.

Les instal·lacions compten amb un coworking, un taller escenogràfic, una sala polivalent adaptada per concurrència pública, una nau logística, un espai de corporalitat, entre d'altres, i donarà serveis d'assessorament als creadors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura