El surf i rock'n roll del Festisurf fan ballar la Sala Font del Ferro

El Festisurf ha tornat a reivindicar la música rock i la cultura underground a Castell d'Aro. Organitzat per Arocinema, el festival ha omplert la Sala Font del Ferro on hi han tocat quatre bandes, tres d'elles vingudes des de l'estranger. L'objectiu del Festisurf és portar una oferta musical diferent a què s'escolta als grans festivals d'estiu i ho han fet en una nit on s'ha demostrat que la cita s'ha consolidat com un dels festivals de surf referència a la Costa Brava.

El Surf'n roll ha tornat a sonar ben fort a la Costa Brava amb l'11a edició del Festisurf. The Wave Cargers, Los Tiki Phantoms, The Fuzillis i Los Peyotes han fet ballar tots els assistents de la nova Sala Font del Ferro que han ballat a ritme del rock'n roll i introsurf. Cada grup ha pujat una hora a l'escenari on han animat als assistents que acompanyessin cada cançó. Aquest any, el Festisurf ha canviat d'ubicació i abans de l'inici del festival ja tenien previst que la nova sala es podria acabar omplint.

El Festisurf vol reivindicar la cultura underground i mantenir viva aquesta música al municipi. Enguany ha estat la seva edició amb més presència internacional amb bandes vingudes de França, Anglaterra i Argentina. Un cartell que és el resultat de l'esforç d'Arocinema per portar una oferta musical diferent de la comarca.

Entre el públic hi havia ciutadans de la comarca i gent vinguda de la resta de Catalunya i València, demostrant que el Festisurf és present a l'agenda cultural catalana. També demostra que el festival s'ha consolidat a la comarca com un dels referents de la música underground, on el públic és fidel i sempre respon.

Un Festisurf que ha demostrat perquè és "el surf més festiu de la Costa Brava".


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura