L'Espai Ter oferirà una vintena d'espectacles amb accent femení

Torroella de Montgrí

Data: 12/12/2022

L'Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, oferirà una vintena d'espectacles amb un pes important de la presència femenina durant la nova temporada, de gener a juny. L'equipament l'any que ve celebrà el seu desè aniversari i a banda de la programació que inclou des de música, teatre, dansa, circ, òpera i propostes familiars, també es recuperaran les visites per conèixer les interioritats de l'auditori.

L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí celebrarà l'any que ve deu anys d'ençà que es va posar en marxa l'equipament, el juliol del 2013. La programació que obrirà aquesta efemèride comptarà amb un pes rellevant de propostes protagonitzades per dones.
Des de l'Ajuntament, el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, aposta per continuar consolidant l'auditori i esdeveniments que ja són imprescindibles a l'agenda de l'auditori.
 

Apostem en consolidar el que hem aconseguit fins ara que és posar l'Espai Ter a l'alçada dels millors auditors de Catalunya. També volem consolidar una sèrie d'esdeveniments que s'estan fent tradicionals i intentem que cada vegada tinguin més públic. Mantenim preus i apostem per una programació en clau femenina

La nova programació, de gener a juny, compta amb una vintena d'espectacles de teatre, música, dansa, circ, òpera i propostes familiars. Destaquen "La Trena", una adaptació del llibre homònim dirigida per Clara Segura o l'obra "La casa sin Bernarda", adaptació renovada del clàssic de Federico Garcia Lorca protagonitzat per dones. També l'obra teatral "Francisca", sobre la primera dona que va guanyar una demanda de separació al segle XVII. Una altra proposta amb accent femení és "Dones de Sal" de Neus Mar, un homenatge a les dones de mar coincidint amb el vintè aniversari del Museu de la Pesca de Palamós.

En l'àmbit musical la programació compta amb la comèdia Beethoven#ParaElisa, el concert del cantant i compositor senegalès Momi Maiga o l'actuació el Pot Petit per a tota la família. L'Espai Ter continua col·laborant amb el Black Music Festival amb el concert de la Black Music Big Band i tornarà a ser escenari d'una nova edició del "Cantània".

En dansa s'inclou "Quixote Origen" de la Compañia Ibérica de Danza i la segona edició del festival SÓC. En circ aposten per "Ethos" dirigit per Alba Sarraute, i en ópera els esepctadors podra gaudir de "Les noces de Fígaro, de W.A Mozart.

Per commemorar aquest desè aniversari, l'Espai Ter ha recuperat les visites comentades per conèixer les interioritats de l'equipament i estrenarà una nova targeta regal per obsequiar a amics i familiars. D'altra banda, es manté l'abonament T5 que permet adquirí cinc espectacles amb un descompte del 70%. Les entrades de la nova temporada ja estan a la venda al web de l'Espai Ter.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura