Reobre la Biblioteca de Santa Cristina amb cita prèvia

Intervé: Isabel Pernal, directora de la Biblioteca de Santa Cristina d'Aro

Primers usuaris de la Biblioteca de Santa Cristina un cop començada la desescalada. La Fase 1 de desconfinament ha  permès obrir els centres culturals, això sí amb moltes restriccions i mesures de seguretat.

En el cas de la Biblioteca Baldiri Reixach de Santa Cristina d'Aro han adaptat el protocol general de Biblioteques de Catalunya a les dimensions reduïdes de l'espai.

De moment, i fins que no es canviï de fase la Biblioteca està oberta per préstics i retorn de llibres. S'ha de fer amb cita prèvia.
 

Manteniment de les franges d'edat


Els usuaris i usuàries no podran remenar els llibres sinó que serà la bibliotecària qui els els agafarà. Alhora de demanar cita prèvia poden indicar el llibre que volen o bé explicar quin tipu de lectura els agrada perquè la bibliotecària en pugui fer una selecció. Malgrat que a Santa Cristina no s'apliquen les franges horàries a la Biblioteca si les han volgut mantenir.

De cares a la Fase 2 ja es permetran activitats culturals de petit format i des de la Biblioteca ja estan estudiant de quina manera les poden fer. Activitats com vetllades literàries o l'hora del conte. Això sí, avancen que no serà immediatament i que sobretot primaran mantenir la distància física i la seguretat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura