El Festival White Summer de Pals torna aquest any amb els concerts a l'escenari gran

Pals

Data: 04/08/2022

Torna un any més a Pals el Festival White Summer amb aquest cop la 10a edició. Com cada any, s'oferiran propostes gastronòmiques, de moda, familiars i aquest any tornen els concerts en directe a l'escenari gran.

El festival d'estiu de referència a la Costa Brava, el White Summer, celebra aquest any el seu 10è aniversari a Pals amb una edició d'allò més especial amb la tornada de la musica en directe a l'escenari gran i altres dos escenaris diferents de la mà d'artistes i DJ's consolidats i emergents, propostes gurmet per tots els gustos, art, performance i activitats pels més petits de la casa. Tot això amb l'objectiu de brindar un estiu inoblidable per a gent de totes les edats. 

Pel que fa a la música, l'esdeveniment més esperat i exitós de cada any i en especial d'aquest, compta amb una proposta d'artistes molt extensa que proporcionaran amb les seves veus una qualitat de música més bona com mai havia estat. A l'escenari White Summer hi pujaran grans noms com  Amaia, Sen Senra, Los Manolos, Ramon Mirabet, Pol Batlle amb Rita Payés, Maria Arnal o Ferran Palau. L'escenari Stars of Tomorrow by Momentos Alhambra serà l'espai perfecte per descobrir nova música i els DJ's tindran el seu propi espai en el Soundwave Paradise by Catalana Occidente. 

Com a activitats més tradicionals d'aquest festival, la proposta gastronòmica d'aquest any es basa en l'objectiu d'agradar a tota mena de paladars amb una selecció alimentària des de la més salada fins a la més dolça,  passant pel gust àcid, agre i picant. Pels amants de les compres, aquests tindran l'oportunitat de descobrir prop de 180 marques i projectes ubicats a l'interior del recinte. 

El festival encara aposta fort per la programació artística que vol demostrar optimisme, alegria, art, color, emoció, moviment i imaginació amb actuacions de màgia, dansa o acrobàcia. Finalment, White summer també busca poder seguir amb les propostes familiars i poder gaudir de llargues tardes amb infinites opcions d'entreteniment pels més petits com tallers d'art, jocs gegants i fins i tot un espai pels nadons. El Festival es podrà gaudir a partir d'aquest divendres 5 d'agost fins el dia 28 del mateix més de 6 de la tarda a 12 de la nit

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura