Juan Pérez Floristán, el pianista destacat del Festival de Torroella

Juan Pérez Floristán, pianista des de ben petit, ha actuat aquest dijous al Festival de Torroella de Mongrí presentant algunes de les seves obres més conegudes però a la vegada més intenses que l'han fet arribar al punt més alt i a aconseguir captivar el públic. 

Des del seu primer recital als 11 anys, Juan Pérez Floristán ha construït un sòlit repertori que l'ha portat a guanyar importants concursos de piano, com el Concurs de Piano de Santander Paloma O'Shea 2015. Més recentment va acollir el premi i el premi del públic al 16è Concurs Internacional de Mestres de Piano Arthur Rubinstein 2021. Tota aquests èxits també l'han portat a actuar a la 42a edició del Festival de Torroella de Mongrí aquest dijous, el qual reivindica el valor de la música com a recer de la fúria del món. 

Juan Pérez Floristán és un pianista molt atípic per qui el piano és una part destacada de la seva vida, ha guanyat molts concursos que l'han fet anar pujant nivells en l'àmbit artístic . Però tot i això és molt inquiet, ja que a més del seu amor per la interpretació de piano, no busca la plenitud en aquest, sinó que també va estudiar cinema i actualment està estudiant teatre, a més de ser col·laborador del programa 'La Ventana' de la Cadena Ser, toca la bateria, escriu guions de cinema, juga a videojocs i s'estima més tocar amb els amics i gaudir de la família més que fer girar tota la seva vida al voltant de la feina.

Amb menys de 30 anys, Juan Pérez Floristán s'ha convertit en un dels joves pianistes més destacats de la seva generació, oferint així, actuacions d'allò més especials que fan captivar el públic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura