Arriba la Fira del Conte de Vulpellac organitzada pels alumnes de 6è de l'Escola Municipal

Forallac

Data: 23/05/2024

Recuperem alguns dels moments de la presentació oficial de la Fira del Conte de Vulpellac 2024 que va preparat l'alumnat de sisè de l'Escola Municipal. Tota una activitat que demostra que s'ha organitzat l'acte des de 0, tenint en compte també totes les parts de difusió i promoció. La Fira tindrà lloc aquest proper diumenge 26 de maig arreu dels indrets del terme municipal de Forallac.

La Sala d'Actes de l'Ajuntament de Forallac va lluir plena durant la presentació oficial de la Fira del Conte Vulpellac 2024. No podia ser menys després del gran treball que han fet els i les alumnes de sisè de l'escola municipal per organitzar-la. Recordem que, la Fira del Conte, ja es va fer anteriorment al poble, però va ser organitzada per un conjunt de professors. Ara, l'ha fet realitat l'alumnat del darrer curs, amb una preparació que donarà tots els seus fruits aquest pròxim diumenge.

La Fira tindrà bar, food trucks, tallers, jocs, actuacions... i contes, molts de contes, naturalment. Encuriosits sobre alguns dels tallers, preguntem a la Júlia i en Nil, quins han preparat a l'aula.

A continuació, recuperem alguns dels moments de la presentació que van preparar ells mateixos amb un format de roda de premsa. Tota una activitat que demostra que s'ha organitzat l'acte des de 0, tenint en compte també totes les parts de difusió i promoció.

L'Escola, molt esperançada amb els resultats de diumenge, convida a tothom que s'acosti a la Fira del Conte de Vulpellac 2024. Una fira que de segur, no deixarà indiferent a ningú.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura