Stay Homas va portar al Cap Roig una nit plena d'emoció, ball i bones vibracions

Palafrugell

Data: 02/08/2023

La primera nit d'agost del 2023 va acollir l'espectacle d'Stay Homas a l'emblemàtic Festival de Cap Roig. L'espectacle d'en Klaus, en Rai i en Guillem, va portar una alegria especial al festival, la qual es complementava amb l'espectacle d'il·luminació i instruments que van portar a escena.

La lluna plena va estar l'encarregada d'il·luminar l'espectacle dels Stay Homas al Cap Roig Festival. La primera nit d'agost va estar molt ben acompanyada: plena de música amb molt de ritme, bones vibracions, ball, públic de totes les edats i les melodies d'en Klaus, el Rai i en Guillem. En resum, la banda dels tres companys de pis de Barcelona que van emplenar de música i bon rotllo les xarxes socials amb els seus temes durant la pandèmia, va triomfar al Cap Roig.

Tota la performance va estar acompanyada d'una alegria especial que es complementava amb l'espectacle d'il·luminació i instruments que van portar a escena. No van faltar els temes principals del grup, com "La Noria", "Han Solo", "The Bright Side", o el nou tema amb The Tyets, "La platja". D'entre molts altres que van portar, fins i tot, un espectacle de bombolles de sabó el cel del Cap Roig.

El públic va gaudir, i els tres cantautors, van mostrar-se molt agraïts de poder repetir un any més una cita tan especial com és la del Festival Cap Roig a Calella de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura