El carnaval de la Costa Brava Centre segueix endavant

INTERVÉ: Jenny Xufré, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

25, 26 i 27 de febrer. Aquestes són les dates que es van anunciar fa uns mesos per la celebració del carnaval de Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. Cada cop ens hi acostem més i la situació sanitària genera molts dubtes de si finalment s'acabarà fent. La setmana passada ja va saltar la notícia que s'anul·laven les cercaviles de Tossa, Lloret i Blanes, però de moment, a la Costa Brava Centre han decidit aguantar.

La situació sanitària, però, ja fa preveure que s'haurà de prescindir de les activitats interiors, i celebrar únicament les que es puguin fer a l'aire lliure. Per tant hi hauria alguns actes típics d'aquesta festivitat que s'haurien de cancel·lar o adaptar, com per exemple el sopar de colles o l'entrega de premis. A més, un element que de ben segur acompanyarà tant els espectadors com els integrants de les colles serà la mascareta.

Des dels consistoris ja han explicat que només es plantejarien cancel·lar el carnaval si se'ls prohibeix des de la Generalitat. En aquest cas caldria veure si es postposaria per més endavant o si definitivament haurem d'esperar fins el 2023 per poder tornar a celebrar el carnestoltes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura