Clara Peya presenta el seu nou àlbum 'Corsé' al festival Ítaca

La Pera

Data: 27/06/2024

Celia Camacho

La pianista Clara Peya actuarà al festival Ítaca el 29 de juny on presentarà el seu nou àlbum 'Corsé'

L'artista palafrugellenca Clara Peya actuarà novament al festival Ítaca aquest 29 de juny a les 22 h.

El festival Ítaca va començar el darrer 30 de març, i des d'aquella data han passat artistes com 'The Tyets', 'Julieta', 'Mushka' o 'Arde Bogotà'.

Clara Peya torna al festival Ítaca, allà on va començar tot per presentar el seu nou treball 'Corsé'. Una proposta que gira entorn de la violència que porta implícita el concepte de perfecció, desgrana cançons profundes i compromeses per a les quals l'artista ha seleccionat diferents cantants perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc.

El piano en directe de Clara Peya anirà acompanyat per dues veus, teclats, bateria i sintetitzadors amb una posada en escena que cuida fins a l'últim detall, brindant una experiència única a la plaça de la Pera.

L'actuació es durà a terme dissabte 29 de juny a les 22 h a la plaça de Catalunya a La Pera. Encara sou a temps de comprar entrades mitjançant la web del festival.

Les persones empadronades a La Pera podran adquirir entrades limitades per un preu especial al bar l'escola. També hi haurà un 10% de descompte per a les famílies nombroses i monoparentals, aturats i persones amb diversitat funcional.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura