La fusió entre la cultura i l'enoturisme triomfa en la primera edició de 'Beu-te el museu'

Ullastret

Data: 31/10/2022

La iniciativa 'Beu-te el museu' clausura la seva primera edició amb èxit de participants. Organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s'hi han adherit onze centres culturals i onze cellers de la demarcació, que han maridat una experiència turística inèdita. L'última trobada, en concret, s'ha realitzat aquest diumenge al Museu d'Arqueologia de Catalunya d'Ullastret.

Més d'una trentena de persones han participat en l'última trobada de la iniciativa 'Beu-te el museu'. Tots ells han pogut resseguir el tradicional recorregut del jaciment ibèric, però, en aquesta ocasió, ho han fet acompanyats d'una copa de vi. L'encarregat d'elaborar la proposta vinícola ha estat el celler Martí Fabra, qui ha portat per a la degustació la Rufa Cervesera, el moscat Flor d'Albera i l'emblemàtic Vinyes Velles. Les explicacions històriques, en canvi, han estat transmeses pel Museu d'Arqueologia de Catalunya d'Ullastret.

La instantània d'aquest diumenge s'ha repartit en onze museus de la demarcació, en el transcurs del mes d'octubre. Sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s'ha tirat endavant una proposta inèdita que combina l'oferta cultural amb l'enoturisme d'arrel local. Les entrades s'han exhaurit en gairebé totes les activitats i, és per això, que els resultats fan preveure una nova edició de la iniciativa. Entre els centres participants hi havia espais com el Castell Gala-Salvador Dalí, el Terracotta Museu o el Museu de la Mediterrània, a més, dels cellers Mas Geli o de Peralada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura