20 anys del Mercat Medieval de Castell d'Aro

El nucli antic de Castell d'Aro va celebrar el passat cap de setmana la vintena edició del Mercat Medieval amb una programació diversa que va emplenar els carrers de música, espectacles, circ, tarot, jocs i tallers. Els assistents al mercat van poder muntar en poni, consultar el seu destí al tarot, jugar a jocs, participar en el taller de tècniques de circ o jugar a jocs de temàtica medieval.

Pel que fa als espectacles, hi va haver música, malabaristes, màstil acrobàtic i vol de falconeria. Durant tota la fira la gastronomia delectaria el paladar dels visitants amb diferents productes artesans. A les demostracions d'oficis s'hi va poder veure el cisteller Aleix Grifoll i la fusteria medieval de Marcos Pizarro. Una de les propostes més interessants va ser l'exposició d'armes i armadures de l'Edat Mitjana i d'armes de setge a l'Antic Casino.

Castell d'Aro és l'entorn ideal per donar cabuda a un mercat medieval, ja que està declarat Bé Nacional d'Interès Cultural gràcies al conjunt històric i medieval que formen els seus carrers, l'església i el Castell de Benedormiens, baluard de la Vall d'Aro des de 1041.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura