Els Pastorets Showboys porten l'humor més actual en la seva 15a edició

Palamós

Data: 02/01/2018

L'Associació Cultural Showboys de Palamós ha tornat a portar l'humor més actual a la tradicional representació dels pastorets. El teatre La Gorga s'ha emplenat d'espectadors en els tres dies de representació d'aquesta trama bíblica actualitzada amb gags de la situació política i social del país. 
 
Aquest any, els protagonistes han estat en Lluquet i la Rovellona, dos pastorets que viuen tots els successos del procés d'independència, l'1 d'octubre, la intervenció de la guàrdia civil o les múltiples manifestacions aquest cop amb crits com aquests:
 
A l'infern, Llucifer i Satanàs es converteixen en Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría, entre els pecats també s'hi veu representada la figura de Santi Vila, o els piolins.
 
Els Pastorets Showboys d'aquest any també han fet referència a problemàtiques del municipi, com la falta d'aparcament a la zona de l'hospital o la polèmica de la incorporació de les zones vermelles. Han sorprès amb l'aparició de l'alcalde de Palamós, Lluís Puig i l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater que han representat dos pastorets.
 
Els Pastorets dels Showboys dirigits per Alexan Weltz estan fets a partir del text de Folch i Torres però amb una adaptació plena d'humor que el fan un espectacle idoni per tota la família. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura