Sant Feliu clausura la Festa Major amb els tradicionals focs artificials

La badia de Sant Feliu de Guíxols s'ha omplert per contemplar la majestuositat dels focs artificials. En aquesta ocasió, els encarregats de dur a terme l'espectacle piroctècnic han estat els guanyadors del Concurs de Focs de Blanes. Així doncs, des de dos quarts de dotze d'aquest diumenge, les bateries van començar a llançar petards que van meravellar el públic per acabar amb la setmana més especial del municipi. 

La Festa Major de Sant Feliu ha comptat amb 8 dies de programació, tot i que la festivitat va començar oficialment el dimecres, dia 31, amb el pregó dels Amics de la Sardana. El mateix dia va tenir lloc l'actuació de Diversiones, una de les més esperades.

La nit següent hi va haverel concert d'un clàssic com La Principal de la Bisbal. El concert de divendres dels Catarres va omplir l'escenari de davant l'Ajuntament, igual que el "Va Parir Tour" de FlaixBac del dissabte. L'últim concert, vel mateix diumenge ha anat a càrrec de Tapeo Sound System i los 80 Principales. 

TV Costa Brava ha estat present a l'inici i final de la Festa Major amb el tradicional programa en directe que es tanca amb el pregó i emetent els focs que van posar final a les activitats de la setmana gran ganxona. Una setmana presidida enguany pels Amics de la Sardana, que ja estan impacients perquè arribi el 2020, quan rebran la capitalitat de la Sardana a la ciutat ganxona.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura