La Vespa i Albert Om com a protagonistes de la Festa Major de Calonge

INTERVÉ: Josep Fort, autor de l'exposició

La Festa Major d’Estiu de Calonge arrencava el passat divendres 6 de juliol i, enguany, amplia el programa fins el proper dilluns 16. En aquesta edició, s’han programat pràcticament una quarantena d’activitats, amb diverses novetats com el pregó a càrrec del periodista Albert Om o l’exposició fotogràfica “70 anys en Vespa” de Josep Fort.

Divendres 13 a les vuit del vespre s'obrien les portes de l’exposició “70 anys en Vespa”, un recopilatori fotogràfic de Josep Fort organitzat per el Club Motor Clàssic Calonge. El recull d’imatges es pot visitar al castell de Calonge a partir d’aquest mateix dia i romandrà oberta fins el 30 de setembre, amb un horari que comprèn des de les sis de la tarda fins les nou del vespre. 

Dues hores després, es produïa un dels moments més especials de la Festa Major, el pregó. En aquesta ocasió, protagonitzat per el periodista Albert Om, actual presentador i director del programa Islàndia de RAC1. Om, que estiueja a Calonge des de fa 41 anys, va fer un repàs des del vessant humorístic a l’actualitat calongina i va dedicar el pregó al seu pare, que va ser qui el va portar a passar els estius aquí, i també als presos polítics. 

Tot seguit es va dur a terme l’Ensierru d’animals cornuts, organitzat per l’Espai Jove. Durant el recorregut pel nucli antic de Calonge, Txarang Bufant Fort Street Band hi posava la música.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura