La Fira de la Gamba de Palamós vol superar els més de 200 quilos de gamba de l’any passat

Palamós

Data: 06/06/2024

L’antropòleg Joan Lluís Alegret serà nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2024. L’acte tindrà lloc aquest dissabte en el decurs de la Fira de la Gamba de Palamós, on també es lliuraran els nous certificats a les empreses que enguany se sumen a la Marca de Garantia d’aquest destacat producte pesquer local.

Palamós ja ho té tot a punt per a la realització de la novena edició de la Fira de la Gamba de Palamós que tindrà lloc aquest dissabte, a la llotja del port pesquer del municipi, des de les 12 del migdia i fins a les 22 h. Durant aquestes deu hores el públic visitant podrà gaudir de les degustacions de Gamba de Palamós, a la planxa o com a ingredient principal de diversos plats. Però també, d’una mostra de productes gastronòmics que una quinzena d’empreses, entre restaurants del municipi i productors de la comarca, exposaran a les casetes que hi haurà ubicades a l’esplanada de la llotja del port pesquer.

Per aquesta edició l’organització de la Fira de la Gamba de Palamós s’ha proposat superar els 200 quilos de gamba que es van servir l’any passat.
El programa de la Fira de la Gamba de Palamós també inclou visites guiades a les barques d’arrossegament de la flota pesquera local i tres sessions de showcookings que es programaran durant la tarda a l’Espai del Peix, amb la participació dels xefs, Quim Casellas, Tomàs Brull, Toni Izquierdo i Narcís Oliu. La Fira també comptarà amb amenització musical en directe. 

D'altra banda, l'antropòleg Joan Lluís Alegret serà nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2024.
L’acte serà dissabte just abans de l'inici de la fira, on també es lliuraran els nous certificats a les empreses que enguany se sumen a la Marca de Garantia d’aquest destacat producte pesquer local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura