Sant Feliu recupera amb èxit el Pessebre Vivent als Jardins del Monestir

INTERVÉ: Marce del Río, presidenta de l'Associació de Festes Ganxones

Sant Feliu de Guíxols ha recuperat la iniciativa que fa dos anys va iniciar l'Agrupació Teatral Benet Escriba de realitzar un Pessebre Vivent als Jardins del Monestir. La recuperació d'aquesta representació ha esdevingut tot un èxit reunint un gran nombre d'assistents.

Des del primer minut ja hi havia una llarga cua de persones impacients per veure què havien preparat la vuitantena de voluntaris que hi participaven.

Al voltant dels racons més especials dels jardins es van poder veure un total de 13 escenes teatralitzades del pessebre, on tots i cada un dels participants podia interactuar amb el públic.

Gràcies a la col·laboració d'alguns comerços del poble, els visitants es van trobar amb un mercat medieval en el qual es mostraven productes de l'època i podia tastar una tassa de brou. A partir d'aquí s'iniciava el recorregut per les diferents escenes del pessebre.

Pel camí, els visitants es van anar passejant per diverses escenes, com la dels pastors fent foc, la dels tres reis a la muntanya acostant-se al naixement, o les dones que renten, i també van poder gaudir de paradetes de menjar i beure, amb botifarres i gots de vi. D'aquesta manera l'organització va aconseguir que les escenes fossin més innovadores però sense marxar de la tradició del pessebre de tota la vida.

​L'última escena, com no podia ser d'altra manera, va ser el naixement, seguit d'una de les novetats d'aquesta edició: tres photocalls on els visitants s'hi van realitzar les fotografies més divertides.

L'objectiu de l'organització és que el Pessebre Vivent vagi creixent amb els anys, tant pel que fa a escenes com de participants.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Cultura