​La fira del Circ tanca la 25a edició amb una bona acollida per part del públic

Èxit de públic previsible per la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. I és que abans de començar l’esdeveniment aquest cap de setmana, ja s’havien exhaurit totes les entrades. En el seu 25è aniversari, la fira també es va poder seguir per streaming, format que va aglutinar més de 10.000 espectadors al dissabte a la tarda.

La Fira del Circ va presentar, durant tres dies consecutius, una programació amb una trentena d’actes realitzats en diversos indrets de la Bisbal. Malgrat les previsions de pluja, que amenaçaven de cancel·lar alguns espectacles, la trobada s’ha saldat sense cap incidència i amb totes les funcions realitzades.

L’edició d’enguany s’ha celebrat en petit format, a causa de les mesures sanitàries empreses per la Covid. En la mateixa línia, els organitzadors han reivindicat el paper de la cultura en temps de pandèmia.

Si es té en compte la Festa Major i la Fira Indilletres, la Fira del Circ és el tercer acte cultural que se celebra a la Bisbal en menys d’un mes. La trobada d’aquest cap de setmana s’hauria hagut de realitzar a mitjans de juliol, però la pandèmia va obligar a posposar-la i a reduir el seu aforament.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura