Enric Herce presenta el llibre 'Sofregit'

Intervé: Enric Herce, cuiner i escriptor 

Enric Herce, el cuiner del restaurant Aurum del Sallés Hotel - Cala del Pi, ha presentat el seu nou llibre 'Sofregit' on mostra 50 receptes de la cuina tradicional catalana acompanyades de 50 històries relacionades. Aquest és el cinquè llibre del cuiner, que després de més de 45 anys als fogons ha editat un exemplar dirigit a tots els públics, però sobretot a aquelles persones interessades en la cuina catalana tradicional i moderna i en les seves particularitats. 

El cuiner i escriptor explica històries com que la màquina de pollastres la va inventar un català o la història del president de la Generalitat, Josep Irla, que va treballar com a taverner a Sant Feliu de Guíxols. 

Herce sempre ha tingut la vessant d'escriptor i cuiner i dins la seva bibliografia destaquen obres com 'Un any a la cuina', un llibre de receptes que tenia el mateix format que l'actual amb 50 receptes fetes i fotografiades al moment. El cuiner considera que per transmetre bé una recepta no només s'ha d'explicar sinó que s'ha de visualitzar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura