'La Resistencia' arriba a Sant Feliu de Guíxols en format teatral

L'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols ha presenciat un espectacle únic i irrepetible com és 'La Resistencia', en el que David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison, han realitzat per primera vegada un show teatral fora de càmeres, davant de més de 1.800 persones i fent tremolar la ciutat ganxona a base de rialles.

'La Resistencia' és una producció de Movistar + #0 en col·laboració amb 'El Terrat' que, amb poc més d'un any i mig de vida, s'ha convertit en el programa de més èxit i incidència de la televisió actual.

La nit començava amb un repàs de l'actualitat en clau d'humor de la mà del presentador del programa, David Broncano, especialment de les notícies més absurdes i surrealistes del panorama.

Com no podia ser menys, també hi va haver temps per l'espai més conegut del programa, en el qual David Broncano entrevista a un convidat, a un grup o alguna formació. En aquest cas la convidada especial va ser l'actriu catalana de teatre, cinema i televisió, Aina Clotet, també filla del doctor Bonaventura Clotet, que ha compartit a les seves xarxes socials un missatge d'agraïment al programa i al festival per la invitació, i també a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Des del principi de l'espectacle fins al final el públic va deixar de ser un simple espectador per convertir-se, juntament amb els actors principals, també en protagonista, on se'ls feia preguntes o fins i tot tres persones van tenir l'oportunitat de pujar a l'escenari, on també hi va passar Andreu Buenafuente.

D'aquesta manera 'La Resistencia', producció de Movistar Plus, arribava per primera vegada en format teatral al SINGLOT Festival, un esdeveniment que s'emmarca dins del Festival de la Porta Ferrada i que mostra el millor talent nacional de l'humor i la comèdia durant quatre dies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura