El Cinema Arinco de Palamós abaixa les persianes aquest diumenge

Palamós

Data: 28/10/2022

El Cinema Arinco de Palamós abaixa les persianes aquest diumenge per tercera vegada i deixa el municipi sense cinema. Segons l'empresa gestora, el tancament es deu a l'augment del cost de l'energia i la crisi del sector que fan insostenible que pugui continuar l'activitat.

Ja fa temps que les plataformes de streaming amenacen la continuïtat dels cinemes i recentment la pandèmia ha agreujat la situació. Ara se li ha de sumar la inflació i l'augment de costos d'energia que estan ofegant les sales de cinema. Un clar exemple és el Cinema Arinco de Palamós que abaixa persianes aquest diumenge per tercera vegada i deixa al municipi sense cinema. L'empresa Cinema 4 You que fa dos anys que gestiona Arinco ho atribueix a la delicada situació econòmica i la poca afluència de gent que fa insostenible seguir el negoci endavant.

Aposten per mantenir la cultura de proximitat i per això creuen que les administracions com l'Ajuntament haurien de fer-se càrrec de seguir amb un projecte de cinema.

Aquests últims dies encara si pot anar a veure alguna projecció i gaudir de la pantalla gran acompanyat d'unes bones crispetes. Entre els darrers espectadors, alguns ja sabien adonat a través dels mitjans de comunicació que no podran venir més a partir de la setmana que ve, d'altres sorpresos no ho sabien.

Fins ara el cinema ofereix tres sales. Fins diumenge la cartellera disposa de projeccions com Black Adam, Argentina, 1985, Los Renglones torcidos de Dios,"Un año, una noche, l'"Ofici d'aprendre" i "Llach, l'últim gran concert".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura