Sant Feliu prepara una fira del conte amb més de 40 activitats

INTERVÉ: Salvador Calabuig, regidor de turisme de Sant Feliu; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu

El contes i tot el que envolta la literatura infantil i juvenil centrarà el cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. La ciutat acull una nova edició de la fira del conte, coneguda amb el nom 'Explica'm'. Tres dies farcits per més d'una quarantena d'activitats que van des d'espectacles de carrer, passant per parades de llibres i artesans relacionats amb el conte, espais de creativitat per a la mainada, jornades de contes inclusius, club de lectura, teatre ambulant, contes per aprendre anglès així com diverses propostes on el públic adult també hi trobarà el seu lloc. 

El tret de sortida a la fira que s'allarga tot el cap de setmana serà el divendres al vespre amb una cercavila pels carrers del centre protagonitzada per The Wolves que porten unes figures gegants de tres metres d'alçada que culminarà quan es faci fosc amb un castell de focs artificials que servirà per donar per inaugurada la quarta edició de la fira.

L'espectacle "Alícia al país de les meravelles" al teatre municipal seguit per múltiples activitats de carrer i la trobada gegantera que des de fa uns anys ja forma part també de la programació de la fira del conte són les novetats d'aquest any. L'Explica'm que preveu superar els 7.000 visitants de la passada edició esdevé la porta d'entrada a la temporada d'estiu. 

Amb només quatre anys la fira del conte de Sant Feliu s'ha convertit en un referent del sector amb un combinació d'oci i activitats familiars i amb la que les entitats de la ciutat també hi juguen un paper important.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura