S'aproxima una nova edició del VipsbalSound en Família

La nova edició del VipsbalSound en Família 2024, ja quasi és aquí. El cicle, doncs, oferirà 5 concerts de gener a maig al Teatre Mundial amb un conjunt de propostes selectes i exclusives, amb noms com Marco Mezquida, Andrea Motis, Horacio Fumero o Mariaa Siga.

Aquesta setmana s'ha celebrat la presentació d'una nova edició del VipsbalSound en Família, que durarà de gener a maig de 2024, amb 5 actuacions un divendres de cada mes.

Les propostes del cartell, en aquesta ocasió, a banda de ser escollides per tractar-se d'exponents de primera qualitat en els seus respectius registres, també han estat triades perquè entre els integrants dels grups existeix un vincle familiar.

Així, aquesta segona edició s'iniciarà amb el duet de Martirio & Raúl Rodríguez, mare i fill que han modernitzat els sons més arrelats i fronterers. També es podrà escoltar la música del pianista del moment, Marco Mezquida, amb una companyia tant familiar com inesperada. A més, la guitarra jazzística de Carla Motis posarà un plat a taula per a la seva germana Andrea.

Per altra banda, la pianista i cantant Lucía Fumero donarà l'alternativa a tota una llegenda com és el seu pare Horacio i la fantàstica Mariaa Siga portarà a escena la seva família senegalesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura