L'Espai Ter reprograma una part important de la programació a la tardor

INTERVÉ: Antoni Roviras, director de l'Espai Ter

L’auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí ha reprogramat una part important de la programació afectada per l’estat d’alarma al segon semestre de l'any. Des de l’auditori han prioritzat mantenir al màxim possible el cartell, conscients que es perdrien espectacles que seria impossible reprogramar.

ESPECTACLES QUE ES MANTENEN I S’HAN REPROGRAMAT EN NOVES DATES DURANT L’ANY 2020

- El concert de Pau Vallvé, suspès el dissabte 14 de març a les 20.30 h, s’ha reprogramat pel dissabte 3 d’octubre a la mateixa hora.

- L'obra de teatre, La dona del 600, prevista per dissabte 21 de març a les 20.30 h, i que ja s'havia ajornat i reprogramat pel dijous 16 d’abril a les 20.30 h. sajorna de nou i passa a una nova data, divendres 25 de setembre a les 20.30 h.

- L'espectacle familiar de Musinfant Riu, riu primavera riu, suspès el diumenge 22 de març (amb dues sessions a les 10.30  i les 12.00 h) i que ja s’havia reprogramat pel diumenge 24 de maig, s’ajorna de nou i passa a una nova data, diumenge 27 de desembre, mantenint les dues sessions a les 10.30 i 12.00 h.

- El concert de Koko-Jean & The Tonics amb Dani Nel.lo en el marc del Black Music Festival, suspès  divendres 27 de març a les 20.30 h, s’ha reprogramat pel dissabte 21 de novembre a la mateixa hora.

- L’òpera Madama Butterfly prevista per dissabte 11 d'abril a les 21.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 5 de desembre a la mateixa hora.

- L’espectacle de circ familiar, Express previst per dissabte 18 d'abril a les 18.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 7 de novembre a la mateixa hora.

- El concert de Macedònia, en el marc del Festival ÍTACA, previst per dissabte 9 de maig a les 18.00 h, s’ha reprogramat pel dissabte 24 d’octubre a la mateixa hora.

- L’obra de teatre Els Brugarol de Ramon Madaula prevista per diumenge 17 de maig a les 19.00 h, s’ha reprogramat pel diumenge 11 d’octubre a la mateixa hora.

ESPECTACLES CANCEL.LATS

• L’obra de teatre, Cinco horas con Mario, amb Lola Herrera prevista per dissabte 4 d'abril a les 21.00 h ha quedat cancel·lada definitivament.

• L’obra de teatre Luces de bohemia, activitat educativa, que s’oferia al públic general com a “Teatre al Balcó” prevista per divendres 24 d'abril a les 9.45 h, ha quedat cancel·lat i és programarà de nou en el marc de la nova proposta educativa.

• El concert de El tenor i la cobla. Josep Fadó i Cobla Ciutat de Girona previst pel dissabte 25 d'abril a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021, en el marc del nou  Cicle CoblaOrquestra.

• L’espectacle Noucents. El pianista de l'oceà previst per dissabte 2 de maig a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021.

• L’obra de teatre familiar, Soy un niño prevista per dissabte 23 de maig a les 18.00 h, ha quedat cancel·lat definitivament.

• L’obra de teatre, Cobertura amb Bruno Oro i Clara Segura prevista per dissabte 30 de maig a les 21.00 h, ha quedat cancel·lada i es programarà de nou el primer semestre de la temporada 2021.

• La Gran Gala Internacional de màgia prevista pel dissabte 6 de juny, amb dues sessions a les 17.00 h i 21.00 h i l’espectacle de Jorge Blass. La màgia de Jorge Blass previst pel diumenge 7 de juny a les 17.00 h, en el marc del FIMAG, s’han cancel·lat.

• El concert d’estiu de l’Agrupació Coral Anselm Viola previst per dissabte 27 de juny a les 21.00 h, ha quedat cancel·lat definitivament.

També s’ha establert un mecanisme per a la devolució de les entrades a totes aquelles persones que ho sol·licitin mitjançant un formulari online. Quan es va decretar l'estat d'alarma ja s'havia venut un percentatge molt alt d'entrades i s’havia esgotat l'abonament T5.

En el cas de tots els espectacles cancel·lats, es procedirà automàticament a la devolució de l’import de les entrades a totes les persones que n’haguessin adquirit, amb el mateix sistema de pagament utilitzat a l’hora de comprar-les.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura