Ja està tot a punt per a la temporada de Concerts d'Aro a Santa Cristina

Arriba un any més a Santa Cristina d'Aro el festival Concerts d'Aro, amb un gran repertori de cançons dirigides cap a persones de totes les edats i de tots els estils musicals per fer que el públic gaudeixi d'un estiu d'allò més divertit. 

Ja està tot a punt per estrenar els concerts d'aro d'aquest any 2022 a Santa Cristina.  Es tracta d’un festival de piano, cambra i cant que es combina amb conferències i actuacions a l’Església de Santa Cristina. Compta amb un total de 13 edicions durant els mesos de juliol i agost.

El 29 de juliol l'esdeveniment començarà amb una exposició col·lectiva anomenada 'art en femení' organitzat per 10 pintores de diferents localitzacions de Catalunya que formen part d'aquesta exposició, les quals denominen l'exposició com passió i professió, donant a entendre que una cosa no podria haver sigut possible sense l'altra.

L'Inés Valls Fortuny és la persona encarregada d'encapçalar aquest conjunt de pintores i qui va proposar l'exposició 'art en femení'. Aquesta exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins el 14 d'agost. El dia 30 de juliol hi haurà el 'retrobament la sarsuela', un festival de concert de sarsuela impulsat i heretat per Manuel Andrés. A més també hi haurà la conferència anual de Joan Vives, el qual parlarà de l'antologia de la música Russa i dels compositors més importants que hi ha hagut en la història, ja que des de Catalunya es veu com una cultura més desconeguda.  

El dia 6 d'agost actuarà el Quartet de Katalinka, un grup vocal a cappella de cantants ucraïnesos i russos, que tot i ser residents a Catalunya interpreten cançons amb el seu idioma natal. Amb aquest any ja serà la 23a edició de la nit d'il·lusió, una nit de màgia amb els mags més importants del moment digne de veure i que tot i ser una actuació que s'ha englobat als concerts d'aro i no s'aplica a l'estil musical, és un esdeveniment que té vida pròpia. 

Finalment, 4 concerts més tencaran la temporada de concerts d'Aro a Santa Cristina. L'actuació de la Laura Brasó el 25 d'agost serà un dels més especials com explica la Regidora de Cultura i Patrimoni de Santa Cristina, Tina Gorina. El 26 d'agost serà el torn de 31FAM dedicat al públic més jove, un dels grups de rap català més coneguts acompanyats de teloners, una mostra de talent jove del municipi. L'endemà hi protagonitzarà el concert 'A l'estil antic', dirigit al públic més gran.

Gospel d'Aro tancarà tota la programació el 10 de setembre, el dia de la revetlla de la diada. Sense dubte una programació que amb molt d'esforç s'ha aconseguit preparar amb temps per fer gaudir al públic al màxim. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura