Palamós presenta la Biennal d'Art Ezequiel Torroella

Palamós

Data: 22/02/2023

L'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós ha presentat la primera edició de la Biennal d'Art Ezequiel Torroella dirigida a tots els joves artistes fins a 35 anys els quals podran optar a un premi dotat amb 5000 euros i que pretén fomentar la creació artística perpetuant la memòria del pintor palamosí Ezequiel Torroella. La convocatòria per presentar les propostes ja està oberta fins al 20 de març.

L'Àrea de Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós ha presentat la primera edició de la Biennal d'Art Ezequiel Torroella.
La convocatòria té una periodicitat biennal i està dirigida a tots els joves artistes fins a 35 anys, residents a l'estat espanyol, els quals tots aquells interessats ja poden presentar les seves propostes fins al 20 de març i podran optar a un premi dotat amb 5000 euros.

L'objectiu de celebrar aquest espai d'art ubicat a la Capella del Carme del municipi és fomentar la creació artística en l'àmbit de les arts visuals, donar impuls al treball dels joves creadors i perpetuar la memòria del pintor palamosí Ezequiel Torroella.

El concurs compta amb la implicació d'una Comissió Artística que vetllarà per l'excel·lència dels projectes, formada per representants del Museu Nacional d'Art de Catalunya, del Museu d'Art Contemporani de Barcelona, de la Universitat de Girona, de la Universitat de Barcelona, de la Fundació Vila-Casas, de la Fundació Catalunya La Pedrera, i de la Fundació Lluís Coromina.

Es poden consultar les bases de la convocatòria i presentar les candidatures a la web biennalartezequieltorroella.cat

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura