Damien Rice fa emmudir Cap Roig

Palafrugell

Data: 30/07/2018

Cap Roig es queda en silenci i a les fosques. No és que el festival de Calella hagi finalitzat, de fet no ha arribat ni al seu equador. En tot cas, aquest diumenge a la nit el cantautor irlandès Damien Rice va aconseguir crear un ambient íntim en el que ningú s'atrevia ni a respirar.

Acompanyat de la seva guitarra, i del piano en algunes ocasions, Rice va fer emmudir a l'audiència, però també la va fer riure, cridar i participar. En 16 anys de carrera en solitari només ha produït tres àlbums i 24 cançons, però tot i així va saber omplir un concert de dues hores i mitja de durada amb molts números d'improvisació a partir del "feedback" del públic. Alguns dels seus grans èxits, fins i tot, els va tocar quan algun dels assistents el demanava a crits. No van faltar cançons com "The Blower's daughter", "I don't want to change you" o aquesta "Amie". 

De la mateixa manera que Damien Rice és un músic amb una producció molt limitada, també és car de veure. En el que queda d'any només té sis concerts més programats. Tres d'ells són a l'estat espanyol, com per exemple el del 20 de setembre a Madrid, on Rice hi actuarà per primera vegada. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura