Rumb(A)Palamós presenta la seva pròpia formació musical creada expressament pel festival

Rumb(A)Palamós presenta la seva pròpia formació musical creada expressament pel festival
Palamós

Data: 10/07/2019

Per sisè any consecutiu Palamós realitza durant aquest mes de juliol una nova edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós com a destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, pensat per a tots els públics, i que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

Aquest festival palamosí totalment consolidat, fa enguany un pas més, i presenta la seva pròpia formació musical que s'ha creat expressament per a l'ocasió. Es tracta del grup Rumb(a)nd Palamós, format amb músics de renom de la rumba catalana, integrants d'altres formacions rumberes catalanes. 

El debut davant el públic d'aquest conjunt musical de rumba tindrà lloc aquest proper divendres dia 12 de juliol, a les 22:30 h, al parc del Convent dels Agustins, amb un concert on es farà protagonista un ampli repertori de les cançons més conegudes d'aquest popular estil musical.

Els músics que integren Rumb(a)nd Palamós són concretament: Rafalito Salazar; David Torras, Daniel Landry, i Marc Dantuvi, tots ells veus i guitarres; acompanyats per Naama Hernandez i Eva Sendarrubias, a les palmes i balladores.

La programació de concerts gratuïts i a l’aire lliure d'aquest reconegut festival es va iniciar el passat divendres 5 de juliol, a la plaça de Catalunya, on va tenir lloc l'actuació del grup de Maruja Limón, una de les poques formacions rumberes que està integrada en la seva totalitat per dones. 

Posteriorment, i després del debut de Rumb(a)nd Palamós, els concerts seguiran el 19 de juliol amb l'actuació de la formació de Bemba Saoco, que es durà a terme al darrer tram del passeig del Mar; o bé la clara proposta de poder fer arribar el so de la rumba també als més petits, amb l'actuació que tindrà lloc el dia 20 de juliol al passeig de La Fosca i de la mà de la formació Dantuvi.

El festival Rumb(A)Palamós es tancarà el dia 26 juliol, a l'escenari del passeig del Mar, on es realitzarà l'actuació d'un dels mestres de la rumba catalana com és el cas de Miliu Calabuch, que aproparà al públic del concert el llegat de Peret.

Tots els concerts estan programats a les 22:30 h, excepte l'actuació de la formació Dantuvi que es realitzarà a les 18:30 h, un horari pensant en aquest cas per al públic al què principalment va dirigit, que són els més petits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura