Manuel Carrasco omple d'energia els Jardins de Cap Roig

Palafrugell

Data: 16/08/2023

Júlia Moner 

Manuel Carrasco ha tornat a Cap Roig després de sis anys i ha presentat el seu nou disc "Corazón y flecha", amb un públic molt entregat i amb ganes de ballar. 

Amb aquest llançament de fletxa al públic ha començat el concert de Manuel Carrasco al Festival de Cap Roig, on ha presentat el seu últim disc "Corazón y flecha" i ha fet un repàs dels nombrosos èxits de la seva carrera, que l'han portat a ser un dels cantautors més coneguts en el panorama musical de pop espanyol.

"Corazón y flecha", el single d'aquest nou àlbum i que, a més, hi posa nom, ha sigut el tret de sortida del concert, que ha donat pas a l'artista per interpretar algunes de les melodies d'aquest nou disc com "Tambores de guerra", "Hay que vivir el momento" i "Coquito". 

Un energètic Manuel Carrasco que no ha deixat de córrer, saltar, ballar i girar sobre si mateix ha aconseguit arribar al públic, que ha aprofitat  totes les ocasions per aixecar-se de la cadira i entonar alguns dels seus hits com "No dejes de soñar" o "Que bonito es querer".

Cantant i audiència han estat molt actius durant les dues hores de concert. Però a la meitat de l'espectacle, l'armilla de brillants s'ha canviat per una camisa blanca, que ha donat peu a la segona part de l'actuació, composta per un conjunt de balades al piano, amb temes com “Soy Afortunado", "Fue" i “Que nadie”.

L'empatia de Carrasco també ha ofert moments intensos acompanyats de dedicatòria, quan ha interpretat "Como quieres ser mi amiga", de Jarabe de palo, dedicat a Pau Donés i "Mujer de las mil batallas", melodia que li ha permès recordar a Elena Huelva, jove de 21 anys que va morir de càncer. 

L'artista, de 42 anys, ha aconseguit fer arribar les seves lletres a tots els assistents, que han marxat a casa entonant "Hasta por la mañana", una de les seves últimes col·laboracions amb la banda de Morat. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura