Un llibre biogràfic de l'il·lusionista Xevi recull més de 60 anys damunt dels escenaris

L'il·lusionista Xevi s'ha passat tota una vida damunt dels escenaris regalant la seva màgia arreu del món. Més de 60 anys dedicats a això i recollits ara en un llibre que inclou un miler de fotografies. El nou llibre biogràfic de l’il·lusionista Xevi, “Una vida màgica. Xevi, de la Costa Brava al món”, es va presentar dissabte a Santa Cristina d’Aro . 

El llibre amb 690 pàgines té a més d'una acurada selecció gràfica de l'arxiu fotogràfic del mag Xevi, articles de periodistes i escriptors com Josep Puigbó, Lluís Molinas, Xavier Castillón, Víctor Gay o Xavier Romero.

El llibre s'ha fet publicat gràcies a la feina de Mans Màgiques del Món i a l'acte de presentació hi havia el president d'aquesta associació sense ànim de lucre, Josep Maria Corretger, a més de l'alcalde de Santa Cristina Xavi Sala, l'escriptor Joaquim Pijoan, l'articulista Glòria Jara i el coordinador del llibre Miquel Correyero. 

El volum ressalta diversos aspectes de la vida laboral de l'il·lusionista Xevi: la trajectòria màgica i acció solidària; el seu pas per la ràdio, la televisió, el cinema i la publicitat; les conduccions a cegues, que li van valer, l’any 1969, un rècord Guinness en fer el recorregut des de Montserrat fins al Saló de l’Automòbil de Barcelona; els reconeixements i guardons; les exposicions, festivals, cursos i conferències, i, finalment, la Casa Màgica, el museu que té obert al públic a Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura