Palamós acull la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2022

Palamós acull la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2022
Palamós

Data: 23/11/2021

L’espai municipal polivalent de les galeries Carme de Palamós acollirà el proper dimarts 23 de novembre, la presentació de la nova edició catalana de l’Agenda Llatinoamericana 2022.

Aquesta és una activitat que organitza cada any i durant aquesta època, el Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Palamós i la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana, en col·laboració amb les entitats locals que formen la taula “Palamós Solidari”.

Enguany la presentació de l’agenda anirà a càrrec de Roser Font, mestra, sindicalista i activista en l’àmbit de la cooperació. L’acte també comptarà amb la participació de Xavier Canaleta, professor universitari de l’escola La Salle a la Universitat Ramon Llull, el qual explicarà en què consisteix l’activitat de la Fundació Proide en l’àmbit de la cooperació internacional.

El Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Palamós ha adquirit prop d’un centenar d’aquestes agendes que seran distribuïdes gratuïtament al públic assistent a l’acte de presentació de dimarts vinent.

L’edició en català de l’Agenda Llatinoamericana Mundial és de dos mil exemplars. Enguany aquesta publicació arriba a la seva 31a edició, amb el lema “Organització popular. Esperança i acció transformadora”.

En el seu contingut es recull una cinquantena d’articles per reflexionar sobre diferents lluites socials: feminisme, ecologisme, immigració o pacifisme, com a moviments populars que són indispensable per avançar en les millores socials i que han d’agafar una nova embranzida en la postpandèmia.
Aquest acte de presentació es permet donar a conèixer a tots els assistents, el treball i els objectius d’aquesta publicació, però també la realitat que viuen actualment molts països del tercer món, per als quals va destinada la recaptació econòmica d’aquesta agenda, fent realitat molts dels projectes solidaris que s’hi desenvolupen.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura