Un juliol per ballar a ritme de rumba a Palamós

Palamós

Data: 30/06/2021

A ritme de rumba ballarà el municipi de Palamós els divendres de juliol. El motiu recau en la celebració del festival Rumb(A)Palamós, que en vuit anys es consolida com a proposta festiva i per a tota la família.

Les primeres notes aniran a càrrec de Rumb(a)nd Palamós. Una formació integrada per músics de renom de la rumba catalana, que es va crear especialment pel festival.

El seguiran, el 9 de juliol, els ritmes caribenys fusionats amb el pop del cantautor Joan Rovira. La trobada d'un caràcter més intimista, presentarà el treball de l'artista revelació 2016, millor disc d'autor 2018 i millor cançó d'autor 2020.

El caràcter reivindicatiu de les valencianes Maluks pujarà a l'escenari el 16 de juliol. El seu últim senzill anomenat "Fins l'alba", parla obertament sobre l'assetjament a les dones als espais d'oci. Una proposta que pretén atreure el públic més jove.

Noël Meya s'endinsarà en la trajectòria de Gato Pérez, per commemorar així, la figura d'un dels grans músics de la rumba catalana. La cita està marcada pel 23 de juliol.

Clouran l'edició d'enguany, el dia 30, el grup Sabor de Gràcia. Els barcelonins celebren 25 anys sobre els escenaris i de ben segur que amb els seus ritmes alegres faran ballar a tots els assistents.

El Festival Rumb(A)Palamós ja es va haver d'adaptar a la pandèmia a l'anterior edició. En aquest sentit, els concerts es mantenen a l'Arbreda Municipal a les deu de la nit. Les entrades són gratuïtes, però el control d'aforament obliguen els visitants a reservar prèviament l'entrada a través de La Gorga. Hi ha 300 places disponibles i les actuacions es podran gaudir a peu dret.

Imatges: arxiu, Youtube de Malakus, Noël Meya i Satélite K.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura