Estopa posa punt final al Festival de la Porta Ferrada

Amb totes les entrades exhaurides, el duet musical Estopa actuava ahir al concert de Porta Ferrada, el qual va posar punt i final al Festival d'aquest any. 

Més de 5.000 espectadors que no van parar de saltar i ballar al ritme frenètic de la música d'Estopa, el duo de rumba espanyola que ha posat punt i final a la temporada d'estiu de concerts de Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols. Amb totes les entrades exhaurides, el converteix en un dels Festivals a l'aire lliure més gran de les comarques gironines. Fins i tot, hi va haver gent que va quedar-se sense entrada i escoltava el concert des de fora del recinte. Josep Saballs, Regidor del Festival i Albert Mallol, director artístic, ens ho expliquen. 

Abans de començar el concert, cap a les 8 del vespre, va ploure amb ganes, tant és així que els voluntaris del festival van repartir impermeables de plàstic. Això va fer que el concert comencés 15 minuts més tard, però que s'allargués dues hores i mitja

'Gira Fuego 2022' és el nom que rep la seva gira d'aquest any, amb la qual diumenge van tocar grans èxits de la seva carrera musical tals com Tu Calorro, Vino Tinto o La Raja de Tu Falda, que van combinar amb peces del seu últim àlbum publicat el 2019 com Fuego, Camiseta de Rokanrol o Yo no estoy Loco. Finalment, el concert va acabar amb 'Camaron'. 

El públic va respondre en tot moment, públic el qual venia de diferents municipis d'arreu del Baix Empordà i Catalunya, dels més propers als més llunyans, i que la pluja no els hi va frenar de cap manera. 

En definitiva, va ser un concert d'acomiadament d'allò més especial i exitós, el qual dona el tret de sortida al festeig de 3 anys de la 60a edició del Festival. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura