El Festival Porta Ferrada entrega els xecs solidaris a entitats de lluita contra el càncer

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols manté la seva vessant solidària i aquest dimarts ha fet entrega de més de 4 mil euros a dues entitats que treballen per ajudar als malalts de càncer i als seus familiars.

Ja fa 5 edicions que el Porta Ferrada va substituir les invitacions de protocol que es donaven pels espectacles del festival per unes entrades solidàries els diners de les quals es destinen a entitats socials.

Aquest any s'ha entregat un xec de 2.020 euros a la delegació de Sant Feliu de la Fundació Oncolliga Girona i un xec de 2.020 més a la delegació ganxona de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

La vessant solidària del Porta Ferrada va més enllà i per segon any es continua dins del projecte Apropa Cultura per facilitar l'accés als espectacles a persones amb discapacitats, mobilitat reduïda o manca de recursos.

Aquest dimarts s'ha anunciat l'actuació de Leiva dins de la propera edició del Festival. L'artista espanyol se suma als 6 espectacles ja anunciats i que tenen les entrades a la venda: Paul Weller, Jaimie Cullum, Hauser, Graham Nash i Suzanne Vega, Bad Gyal i Amaral. Aquesta setmana confirmaran més noms d'artistes que passaran aquest estiu per Sant Feliu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura