Les colles de la Garrotxa triomfen a la Gran Rua de Platja d'Aro


Dissabte de carnaval amb dues rues multitudinàries al Baix Empordà, com són les de Palamós i Platja d'Aro. Aquesta darrera va reunir uns 4.500 participants, d'una vuitantena de colles, 14 de les quals locals, a més de desenes de milers més de persones als seus carrers. 

Van guanyar, en carrossa gran, La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts, per 'La Màgia de l'Aigua'; en segon lloc, La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca amb 'Món; en tercer, Els Merlots de Santa Cristina d'Aro, per 'Enteranyinats';  seguits de Qui ens ha enredat de Castell d'Aro i Penya G de Sant Feliu. 

En carrossa petita el premi va anar cap a Caldes de Malavella, pels Embarrakaldats, amb 'Els guardians del bosc'; acompanyats al podi d'Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols, amb 'Mexi-Gats i Cat-trines', i Sense Vàlvules, de La Bisbal d'Empordà, per 'Carnaval de foc'. Els quarts i els cinquens van ser Els Golfo's i Els Esperits, tots dos de Sant Feliu de Guíxols. 

Pel que fa a les comparses van guanyar un cop més Els Emmaskarats d'Olot, amb la temàtica 'Les Reines de la mel'. Els van seguir dues colles ganxones: la Tramuntana, per 'Tornem a Tailàndia'; i Petard@s.som, per '20 anys de calma i temporal'. Van tancar els premiats Els Gínjols d'en Bas de Sant Esteve d'en Bas i Les Trapelles de La Bisbal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura