Biel Ballester i Irene Reig inauguren el Jazz Festival L'Estartit

En marxa el Jazz Festival l'Estartit que torna després que cancel·lar-se durant dos anys a causa de la pandèmia. La música s'ha retrobat a la Punta del Molinet amb vista a les illes medes amb artistes de luxe. Ahir va ser el torn de la saxofonista i compositora Irene Reig i el guitarrista de jazz 'manouche', Biel Ballester que van donar el tret de sortida a la setena edició.

L'elegància rítmica del guitarrista de jazz "manouche" Biel Ballester va captivar al públic del Jazz festival de l'Estartit que es va retrobar a la punta del Molinet, després de dos anys d'obligada cancel·lació a causa de la pandèmia.

Amb vistes a les Illes Medes, el mallorquí Ballester acompanyat del seu trio i el violinista francès Thomas Kretzschmar van interpretar diversos temes amb tocs mediterranis on l'estil de swing, gypsy jazz, en va ser la protagonista.

El tret de sortida de la setena edició, però va ser hores abans amb la saxofonista i compositora Irene Reig, una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz. En aquesta ocasió´va presentar el seu primer disc "Mira".

La vetllada va comptar també amb foodtrucks per a tots els gustos. El festival compta amb 8 concerts del 21 al 24 de juliol i encara hi ha entrades disponibles.

La programació del festival compta amb artistes com el geni del jazz africà, Mulatu Astatke, el prolífic compositor i guitarrista Di Meola o l'estatunidenca Stacey Kent que clourà la setena edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura